Härligt väder

Kök15augusti

Hej på er 🙂

Dagen i går var ok. Jag fick vila på fm. och det blev en skön stund i solen. Men på kvällen blev Viggo ledsen igen, som det kan bli på em./kvällen. Jobbigt för oss alla ♥

Morgonen i dag började med att vi fick riva ur madrass-skyddet och lakanet i sängen. Viggo har lyckats kissa igenom blöja och handduken vi legat på när han ammar, därav har vi börjat ligga på plastat underlag (det har jag även under lakanet)

I morse lyckades han med en kaskadspya som givetvis kom utanför det skyddande underlaget. Blev att tvätta både madrass-skyddet och lakanet. Det är ju tur att det är trevligt att få lägga sig på ett nytvättat lakan var och varannan kväll 😉

Har känt mig lite ledsen i helgen. Jag är otroligt tacksam för att vi har haft denna (långa) tid hemma tillsammans, det har varit guld värt. Men det har gått alldeles för fort ♥

Jag kommer sakna sambon massor, han har underlättat för mig och min rygg. Det har varit skönt, tryggt och roligt att göra allt tillsammans. Att vi jobbar i grannstaden gör att han är blir borta ca 10 timmar/dag. Lyckas jag och Viggo vila på fm. känns väl den ensamma tiden kortare i alla fall 🙂 Hoppas de nya rutinerna blir bra för hela familjen.

Har fått lite sol på mig i dag med, vilket härligt väder. Tiden har bara rusat i väg, får se vad vi hinner med i kväll.

Kök15augustiNr2

Golvlisterna har varit på plats ett tag i köket, skönt när det går framåt 🙂

Hoppas ni har en underbar lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *