11 veckor

Viggo14augusti

Hej på er 🙂

I dag har solen strålat, underbart.

Jag är glad för det lilla och i dag har jag fått sol på mig en stund. Det blir inte flera timmar eftersom dagen startat sent och jag går in och ammar och fixar. Såg ut som det ska bli fint väder till veckan också, då de flesta börjar jobba igen. Det vore härligt.

Hoppas jag och Viggo lyckas komma ut även fast sambon börjar jobba. Hade han sovit mer på dagarna skulle jag kunna passa på och sola då. Vi får se hur våra nya rutiner kommer se ut. Vi tar det som det kommer och räknar med att det tar lite tid att vänja om. Det vore skönt om vi får till något bra, så vi båda kan vila på fm. även i fortsättningen.

Låter kanske jätteviktigt det här med att sola 😉 men jag har aldrig varit ute så lite en sommar och solningen är minimal. Jag njuter verkligen av sol och värme, min kropp mår absolut bäst sommartid. Därav är jag glad för de stunder som ges ute och i solstolen.

När jag gick ut låg ”Kompis” (grannkatt) på våran altan i stolen på ”sin” filt. Han trivs bra här. Jag gick och bytte vatten i fågelbadet, när han skulle gå vidare stannade han och tog sig en slurk. Många som gillar mitt fågelbad 🙂 det gör mig glad. Jag älskar djur.

I går fick ju Viggo ett babygym av sin farmor. Snart lyckas han ”rulla runt” själv.

Jag har premiärbloggat från min nya laptop, det kommer ta lite tid att vänja mig vid den.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *