Fullt upp

Hej på er 🙂

I dag har vi haft fullt upp och varit ute och åkt.

Först var vi till polisen, jag hämtade ut mitt (fula) leg 😉 Sedan åkte vi mot grannstaden och vårat jobb. Roligt att hälsa på dom kollegor som var på plats, vilket var halva styrkan. Kul att få visa dom våran goa Viggo. Jag har fått en ny chef som jag hälsade på. Vi passade på att åka nu eftersom sambon börjar jobba på måndag, det känns overkligt.

Vi var där i ca två timmar. Efter åkte vi och köpte pizza och tog med till Viggos farmor. Hon hade köpt ett jättefint babygym till Viggo som han har har invigt snabbt i kväll fast han är alldeles för trött. Vi åkte sedan vidare till världens bästa gammelfarmor och fikade.

Viggo har varit glad hela dagen och visat sig från sin bästa sida. Men han har sovit för lite och i kväll har han varit jätteledsen och har ont i magen. Nu har han ammat och verkar äntligen komma till ro. Hoppas han får må bra nu så resten av kvällen blir lugn ♥

Jag sov knappt något i natt, så jag behöver verkligen en god natts sömn. Det har känts ”oroligt” på nätterna, så pass att jag gruvat mig för att gå och lägga mig. Katterna som i princip alltid brukar sova uppe med oss, inte ens dom har velat gå upp. Lugn och ro tack. Det är valfritt att tro på ”spöken” och det beror så klart på vad man har för erfarenheter.

Jag har inte invigt min nya laptop än, det tog längre tid att fixa med den än sambon trott.

Hoppas ni har haft en bra dag.

4 svar på ”Fullt upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *