Gammelmorfar

Hej på er 🙂

I dag har dagen verkligen gått fort, fortare än vanligt.

Jag har fortsatt att tvätta, har kört två maskiner. Skönt att tvätta sådant man inte tvättar så ofta, som duschdraperiet och överkast. Det blommiga överkastet vi har över 3-sitts soffan börjar bli slitet. Tur att jag har ett likadant fast till dubbelsäng, det har vi lagt över soffan nu. (Det som är på bilden)

Till sängen tänker jag använda mitt vita överkast och ta det blommiga som är lite slitet i fotänden. Blir bra det. Det är ändå så jag oftast bäddar, tycker det är fint med två olika.

Sambon har varit i väg och handlat mat till katterna bland annat, då hade hans morfar ringt. Så i kväll har han och hans respektive varit och fikat hos oss, det var trevligt. Roligt med tanke på att jag sa bara för någon dag sedan att jag ville åka och hälsa på dom.

Min nya laptop har kommit i dag. Senare i kväll ska sambon hjälpa mig och fixa så att jag kan börja använda den, hoppas den är bra. Då kan jag börja ladda in nya bilder igen, det har gått med den här gamla (9-åriga) laptopen med, men det är betydligt mer krångligt.

Nu först blir det ett skumbad för våran goding 🙂

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *