Regn

Hej på er 🙂

Gårdagen blev bra, härligt med två lyckade dagar i rad 😉

Nedervåningen blev städad, gräsmattan klippt och vi fick till en promenad med våran goding. Det var första gången han inte grät halva vägen, jippii! Det var skönt att kunna gå och att han var nöjd. Vi hoppas att vi har kommit på lösningen, att han vill se bättre ♥

En vecka kvar tills det är dags att vaccinera Viggo och jag har ångest redan. Vi har bestämt att vi ska göra det, sambon är mest för. Jag känner mig osäker och tycker det är som att välja mellan pest eller kolera. Jag hoppas det kommer gå bra, att han får må bra.

I dag är det grått och regn ute. Kvällstid gör det mig inget att det är mörkt, bara härligt att få tända ljus och mysa. Får se vad det blir resten av kvällen. Än så länge har jag tvättat två maskiner och hängt den ena. Det går oftast åt ett par klädbyten per dag åt gokillen.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *