Busigt

Viggo9augusti

Hej på er 🙂

Mamman var busig i går 😉 Sådan mor och far, sådan son(?) ♥

Gårdagen blev bra, vi fick mycket gjort. Skönt med tanke på att dagen innan inte blev som vi hade tänkt oss. Vi städade övervåningen, jag tvättade två maskiner tvätt, skurade på toaletten nere och lite annat pyssel. I dag har sambon dammsugit nere igen och jag har moppat golven. Det blev för sent för det i går. Får se vad det blir resten av kvällen 🙂

Jag tog en lång dusch och tvättade håret i går kväll (lyx) och kröp ner i en renbäddad säng. Mitt hår är mycket torrare nu, så det är väl i och för sig bra att inte tvätta det för ofta.

Vi har haft en tanke om att lägga oss tidigare, men nu verkar Viggo vara inne i att amma kring 00-tiden igen. Rutiner och tider ändras emellanåt. Nu är det bara en vecka ledigt kvar för sambon. Vi har haft det bra att vi kunnat vara hemma tillsammans så pass länge.

Viggo fortsätter att ”träna”. Han sitter i babysittern och lyfter nacken, han är stark. Han kan vara nyvaken och börjar med det direkt, vi har en målmedveten liten kille.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Busigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *