Pysselsöndag

Hej på er 🙂

Bjuder på bilder på hallen nere, när det precis var nyrenoverat.

Min nya laptop bör dyka upp om några dagar. Då ska jag försöka få ordning på mina bilder igen. Hallen nere är ett av våra mest lyckade renoveringsprojekt. Jag minns hur sambon gick och tittade på hallen om och om igen när den var nygjord. Han var så otroligt nöjd 🙂

Gårdagen blev inte som vi hade tänkt oss, det blir lätt så med bäbis har vi märkt. Därför tar vi dagen som den kommer, men jag hoppas att vi kommer få betydligt mer gjort i dag. Sambon har varit och handlat mat, jag har hängt tvätt, vi har ätit en jättegod skinkpaj och nu är det dags för en kopp kaffe. Sedan blir det pyssel och eventuellt städning här hemma.

I går kväll var Viggo ledsen i ca 2-3 timmar. Det är alltid jobbigt att se honom ledsen, hoppas det blir bättre med magen snart. Han ammade vid 00-tiden sedan sov han till ca 4.

Är så mycket jag/vi vill få gjort här hemma, men vi får vara glada åt det som hinns med. Det blir lite frustration när vi är vana vid en viss standard både inne och ute. Altanen är lika smutsig igen och det är där sambon sågar passbitar mm. till köket. Jag hoppas att det kommer vara fint ute nästa sommar och betydligt mer blommor för min del 🙂

Jag försöker ta det hela med ro. Vi har världens finaste goaste lilla kille, det väger upp allt ♥

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *