Tankar…

Hej på er 🙂

Attans, min laptop sa upp sig helt i går 🙁

Den var ärvd men jag trivdes bra med den. Nu sitter jag med sambons gamla laptop som är 9 år gammal. För tillfället kan jag inte ladda in bilder. Insåg att jag måste beställa en ny så det är gjort nu. Jag som verkligen älskar att lägga pengar på ”teknikprylar” (NOT).

Fick inte köpa något billigt skit för sambon, vilket så klart är bra. Men det sved en aning i plånboken, även fast den var nedsatt 1 500 kronor. Den håller förhoppningsvis länge.

Kvällen i går var kanon. Det var trevligt med fika hos Viggos gudmor. Hon blev väldigt glad när hon fick bokhyllan av mig. Vet själv hur det är att leva på lite pengar (stämpling) Jag är ganska blödig, det kom nästan en tår när jag såg hennes tacksamhet. Jag sa att vi tycker att hon är så gullig som bakar till oss i bland. Hon är en vän jag värdesätter mycket ♥

Tror vi fungerar rätt lika. När jag har mått dåligt har jag ändå funnits där för mina vänner. Behöver någon prata ställer jag upp. Det ena utesluter inte det andra, det går att prata om både ”ditt och mitt”. Men att givetvis finnas där för den som behöver det mest där och då. Många som mår dåligt orkar inte alls, vilket jag också förstår. Men kan bli ledsen när jag upprepade gånger märkt att någon inte finns där för mig när jag har behövt det.

Det finns dom som sjunker så djupt att dom inte orkar, vilket är sorgligt. Det gör även ont i hjärtat när vänner drar sig undan och inte vill prata. Att veta att någon man håller kär mår dåligt, men inte för vad. Att oftast behöva vara den starke i en relation är tufft det med.

Viggos gudmor finns alltid där, vilket jag är glad för. Men nog om detta. I alla fall, hon bor i en etta. Det är jämt fint hos henne, men i går tyckte jag det var extra fint. Hon har inrett i vitt och rosa, gissa om jag kände mig som hemma 🙂 Det var hög mysfaktor.

I dag kör vi en pysseldag här hemma.

Hoppas ni har en underbar lördag, ta hand om varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *