10 veckor

Viggo7augustiNr2

Hej på er 🙂

I dag är våran underbara lilla goding 10 veckor ♥

Jag satt och tittade på foton från när han var nyfödd, så liten, go och efterlängtad ♥

Det här med att vi skulle försöka lägga oss i tid har inte gått så bra 🙂 Vi kommer i säng kring 00 även fast Viggo sover något tidigare. Jag hinner knappt somna så är det dags att amma. I natt ville han ha mat vid 3-tiden. Blir bättring snart, när sambon börjar jobba(?)

När jag vaknade i natt var jag fortfarande sur, haha i bland är jag långsint. Jag är fortfarande missnöjd, men bestämde mig för att det inte ska få förstöra denna dag 😉

Vi ska till Viggos gudmor i kväll. Det är hon som ska överta våran bokhylla, den som stod där klädskåpet vi köpte står nu. Hon tror att hon ska betala 400 kronor, men hon ska få den av mig i tidig födelsedagspresent 🙂 Hon stämplar så jag tror att hon blir väldigt glad. Hon är så snäll och gullig, brukar baka till oss i bland och Viggo fick fina presenter av henne.

Viggo7augusti

Viggo ”tränar” mycket nu. När han sitter i babysittern lyfter han nacken, som om han skulle vilja resa sig upp och gå. Han är riktigt stark och vill så mycket. Våran fina stjärna ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *