Upp och ner

Hej på er 🙂

Det går upp, det går ner.

Gårdagen var en väldigt bra dag. Det var trevlig med besök av Viggos farbror, Viggo var på ett härligt humör och pratade massor, vi fick skratta och det värmde gott i hjärtat ♥

I dag däremot är jag inte på topp. Har dragit mig för att fixa ny legitimation, min går ut snart (jag har inte körkort) Mest att det har varit drygt att få till det praktiskt. Jag hade inte lust att åka osminkad och fota direkt. Men nu måste jag bara komma i väg i dag hade vi sagt.

När jag skulle göra mig i ordning var det såå varmt på toaletten uppe. Solen låg på, bästa förutsättningen. Väl hos polisen såg mitt foto ut som en kriminell med ”starry eyes”. Fy sjutton vad humöret kan svänga för en sådan ”fjollig” sak, jag är ganska noga av mig 😉 Jag hoppas bilden ser något bättre ut i miniformat, tur att det inte används speciellt ofta.

Huvudet bankar och missnöjd är jag, ska försöka skaka av mig den här känslan. I morgon är en ny förhoppningsvis bättre dag. Då ska vi förmodligen hälsa på Viggos gudmor.

Men en rolig sak hände det i dag.

Jag ammade Viggo, tyckte inte att jag såg mjölk i mungipan på honom som jag brukar. Så jag sa till sambon: ”Undrar om han får någon mjölk”. Hade inte en susning om vad han var på väg att göra. Han tog tag i bröstet och klämde, SPRUT i ansiktet på lilla godingen.

Gissa om han såg snopen ut 🙂 Han fick mjölk i hela ansiktet. Vi skrattade så tårarna sprutade. Tur att Viggo hade ammat klart och tog det med ro. Mjölk med tryck har jag.

Nu är det dags för en välbehövlig kopp kaffe. Godingen blundar en (kort) stund ♥

Önskar er en fortsatt skön kväll.

2 svar på ”Upp och ner

    • Haha, ja stackars gohjärtat 🙂 Du skulle ha sett minen. Men jag hade ingen aning om vad min käre sambo var på väg att göra. Han skulle testa om det fanns mjölk och det kan vi ju konstatera att det gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *