Bästa grabbarna

Viggo5augusti_1

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av Viggos farbror.

Viggo har varit väldigt pratglad. Han är hur gullig som helst när han drar igång ♥ Jag har skrattat så det har tårats i ögonen, han har nog tagit rekord i att prata. Det verkar som att han har ett gott öga till sin farbror. Humöret var på topp, förutom korta stunder då han var trött. Men att sova en längre stund går inte, han kan ju missa något spännande 🙂

I går kväll trodde jag att sambon skulle bygga i hop byrån som han hade sagt, i stället kom någon golvlist på plats i köket. Inte så tokigt det heller. Skönt bara det går framåt. Vi får se vad det blir av resten av kvällen, känner mig ganska trött just nu.

Vi kom ut på en promenad i går också. Viggo grät som vanligt. Vi stannade och drog ner suffletten av en slump och lät det vara så, då blev han nöjd?! Det ska bli spännande att se nästa gång, tänk om det går bra bara han får se allt. Han är ju en kille som vill framåt och vara med. Hoppas det är lösningen, vad mycket trevligare det skulle bli att gå ut.

Viggo5augustiNr2_1

Min dator har strulat i dag, så nu sitter jag uppe i datarummet och bloggar. Därav sent inlägg + att vi har haft besök.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Bilder tagna med sambons iPhone.

2 svar på ”Bästa grabbarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *