Fina ord

Viggo1augustiNr3

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på BVC med Viggo igen ♥

Våran BVC sköterska var tillbaka från semestern. Viggo fick lovord även denna gång, att han är före i utvecklingen för sin ålder. Han är väldigt stark i nacken och vill framåt på alla sätt. Vi är stolta föräldrar till våran goding. Han väger nu 6 125 gram och är 58 cm lång.

När vi var där fick jag komplimanger för mitt hår. Jag blev jätteglad med tanke på att jag har tappat massor i ett bräde 🙁 Känns som halva håret är borta. Jag kommer behöva klippa av en bra bit på längden. Det når nästan till midjan p.g.a. att min frissa blev sjukskriven och jag inte har tagit mig i väg till någon ny. Jag tappade även hår under graviditeten.

Eftersom vi hade tid där 12,30 fick jag kliva upp tidigare än jag är van vid, det känns. Snart blir det nya rutiner när sambon börjar jobba. Kanske dags att försöka komma i säng före 00 och somna före 1,30. Om Viggo ammar och somnar i tid ska vi nog prova det i kväll 😉

I kväll ska sambon börja bygga i hop byrån (Hemnes) Klädskåpet är på plats i ”lila rummet” och jag har plockat in Viggos kläder i det. Skönt att få bättre ordning på hans gulliga kläder.

Viggo1augusti

Viggo när han blundade en stund ute här om dagen ♥

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *