Två veckor kvar

Hej på er 🙂

Härligt väder vi har haft (ett tag) i dag.

Jag sov dåligt i natt. Viggo ammade ca 1,30 då hade jag inte somnat. Under perioder är det som jag känner av ”närvaro” på nätterna, som att någon är i sovrummet och tittar på mig. Vilket resulterar i mardrömmar 🙁 I natt fick jag panik och ruskade tag i sambon för att få honom att vakna. Han i sin tur blev livrädd och tog tag i min arm, ganska hårt. Tokigt!

Hoppas det blir lugnt på nätterna snart. Det kommer behövas, sambon har bara två veckor ledigt kvar. Jag hade en period före graviditeten då det var oroligt. Kändes otäckt och inte speciellt snällt. Tur det inte är lika illa nu i alla fall.Tror ni på ”spöken”? Det gör jag 😉

Hoppas dessa två veckor går sakta, att vädret är fint och att vi kommer få det mysigt och bra. Vi kommer sakna honom massor här hemma. Känns inte roligt att tänka på att han kommer vara borta ca 10 timmar/dag. Men vi får tro att allt kommer gå bra ändå.

I dag har hela familjen varit ute på baksidan ett tag. Zim var i sitt esse och smet flera gånger, och rullade sig. Kul med fulla pälsen med bööös, haha. Men han njöt verkligen 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Två veckor kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *