Välkommen augusti

Matsal1augusti

Hej på er 🙂

Tänk att det redan är augusti.

Jag hoppas verkligen att augusti blir månaden som levererar sol och värme. Tycker att månades första dag började väldigt bra i alla fall 🙂 Hela familjen har varit ute en stund på baksidan, det är vad vi lyckas få till. Men jag är glad att jag fick lite sol på mig, skönt.

Viggo blundade en kort stund i sin babysitter. Givetvis under tak och med gulliga solhatten på. Ikoz hjälpte till när möblerna skulle torkas av. Sambon kallar honom för första hjälpredan. Jämt när jag ska moppa golv, fixa med blommor eller något annat är han med.

Zim tog sig en smitning in till grannen. Han vet så väl att han gör fel och springer tillbaka bara sambon visar sig vid hennes tomt. När det var dags att gå in lockade jag med mat. Det räckte inte med att ropa, men när jag tog fram glastallrikarna kom han snabbt 😉

Får se vad det blir av kvällen. Sambon ska kanske fortsätta skruva i hop klädskåpet. Jag ska ge mina mårbackor helgkärlek och tvätta nya handdukar från Ikea. Sedan mys ♥

Matsal1augustiNr2

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

2 svar på ”Välkommen augusti

    • Hej 🙂 Tack så mycket, roligt att du gillar vårat hem. Takkronorna är köpta på Jotex (eller Ellos) Var några år sedan. Har en i matsalen och en i köket, gillar dom verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *