Barnkalas

Viggo&Mamma31juli

Hej på er 🙂

I eftermiddag har vi varit på 3-års kalas för min kusins dotter, och i måndags fyllde hennes äldsta dotter 5 år. Vi har firat dom båda i dag ♥

Det började med att Viggo grät ett bra tag, jag kände att jag hade kunnat åka hem direkt. Jag kan inte hjälpa det, när jag är bland folk jag inte känner så väl, är min första känsla att ”fly” hem till våran trygga vrå igen 😉 Men efter ett tag lugnade han ner sig. Sedan sov han en stund i babysittern som vi givetvis hade med. Efter det var han på strålande humör.

Då kunde jag njuta av sällskapet och ha det trevligt. 5-åriga dottern bjöd oss på godis-pannkakor (modellera) Det var riktigt smarrigt men kanske inte så mättande 🙂 Därför blir det sen middag här hemma. Sambon är och hämtar hem pizza nu.

Jag tycker Viggo är så otroligt go när han ”pratar” och är glad. Han satt och pratade ett bra tag med min kusin. Alla goa ljud och miner han gör. Stolt mamma här, Viggo är 9 veckor ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

2 svar på ”Barnkalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *