Nackspärr

Hej på er 🙂

Kul, i dag vaknade jag med nackspärr. Min kropp tar stryk av amningens ställningar. Det var därför jag från början låg i sängen och ammade, men då fick jag mjölkstockning 😉

Läkaren rådde mig att variera mig. Dagtid ammar jag i soffan och nattetid i sängen. Så där vanligt liksom. Jag hade på känn innan Viggo föddes att det skulle kännas på i min kropp. Hoppas detta släpper fort, räcker ändå tycker jag. Så jag har en dag med vetesäcken igen.

Sambon ska börja bygga i hop klädskåpet i kväll. Det ska stå i ”lila rummet”, det är i lagom storlek och får plats bredvid snedtaket. Bokhyllan som står där ska vi göra oss av med. Viggos rum blir så småningom i datarummet, men han har sin säng hos oss än så länge. Framöver ska vi köpa ytterligare ett skåp som ska stå i Viggos blivande rum ♥

Nu blir det att ladda med kaffe och bullar, för sambon alltså 🙂 Jag ska njuta av en kopp kaffe och en bulle jag med. Hoppas det går bra att bygga ihop skåpet för honom.

Trevlig kväll.

Bilder Ikea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *