2 månader

Hej på er 🙂

Våran fina kille är 2 månader ♥ Tänk vad tiden går fort ♥

Sambon är på Ikea utan mig i dag 😉

Det svider en aning kan jag säga, jag tycker det är så roligt att gå där. Men det känns bättre att han åkte själv än att Viggo skulle behöva åka bil ganska långt (ca 10 mil enkel resa) och sedan knata runt där inne ett bra tag. Anledningen till att han åkte nu är att byrån som jag har Viggos kläder i gick sönder och att vi vill ha ett klädskåp till honom ♥

Jag har skrivit en ganska lång lista åt sambon. Bland annat en Hemnes byrå och ett Sundvik klädskåp, sedan lite annat småplock. Jag vill få bättre ordning på Viggos kläder. Även om vi hade velat följa med fanns det inte plats i bilen, då hade vi behövt ett släp 😉

Jag klev upp ca 1 timme tidigare, ja 11,30. Lyckades sova något bättre i natt och kände att det är bra om sambon kommer i väg i någorlunda tid. Vi saknar honom massor här hemma, men jag har haft besök av Viggos gudmor någon timme så det var trevligt.

Önskar er en skön kväll.

Bilderna på goaste Viggo med en skallra han har fått av sin faster.

2 svar på ”2 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *