Tack för vetesäcken

Matsal28juli

Hej på er 🙂

Det svänger fort i ”bäbisvärlden”, i dag känner jag mig som överkörd av en traktor.

Jag har ont, vaknade med huvudvärk, eller vaknade? Jag har knappt sovit alls, knasigt det där. Vi la oss ca 23,30. Det tog över en timme att somna, för att vakna och behöva gå på toaletten mer än en gång. Tjopp sa det så var det tidig morgon och dags att amma Viggo ♥

Somna om? Mm eller hur jag var vaken i timmar, lyssnade på sambon som snarkade. Viggo ammade igen. Efter det försökte jag blunda när sambon och han klev upp. Det hör väl till att vara trött som småbarnsmamma har jag hört 😉 Vetesäcken går varm i dag.

I går kväll tog vi en promenad. Det är alltid lika ”trevligt” att hinna gå halva vägen med en gråtande bäbis 😉 Han hade ätit och blöjan var torr. Till slut gav han vika för John Blund. Skulle det inte bli så här nästan varje gång, gick jag nog ut oftare. Gör ont i mig när han blir så ledsen. Jag vill ut och gå mer, skönt med luft och har en hel del kilon kvar att tappa.

Matsal28juliNr2

Sambon är på Apoteket och jag har en go Viggo bredvid mig som sussar sött en stund ♥

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *