Nöjd

Matsal27juli

Hej på er 🙂

Känner mig ganska nöjd med dagen.

Blev sent i går. Viggo ammade efter 00, det var ett tag sedan. Blev några amningar i morse, men jag fick vila en del efter 8-tiden. En känsla jag har är att ”alla” säger att man ska passa på att vila när ens bäbis sover. Ändå upplever jag att vissa människor verkar tycka det är ”konstigt” att jag sover på förmiddagen och att våra dagar ”börjar” ca 12,30 😉

Det är ju då min bäbis sover? Dagtid tar han oftast bara kortare power-naps, finns inte en chans att jag hinner vila. Då plockar jag med det som hinns med. Skulle jag bara få de få timmarna på natten skulle det bli tufft. Med tanke på att jag har svårt att somna och somna om. Sambon sover gott och djupt de timmar Viggo sover nattetid och klarar sig bra.

Kan vara min känsla bara, huvudsaken är att våran lilla familj gör det som fungerar för oss. I bland ska jag nog inte analysera så mycket 😉 Men det händer att jag gör det ändå.

Dagen har varit bra. Jag har pysslat här hemma och känner mig nöjd. Små saker kan göra mycket i bland. Jag har tvättat och hängt en maskin tvätt, skurat på toaletten uppe, färgat ögonbrynen, mm. Lite fix av mig själv piggar upp, det är inte direkt prioriterat.

Matsal27juliNr2

Nu är kaffet slut. Får se om jag hinner vattna mina mårbackor eller om Viggo vill ha mat 🙂

Trevlig kväll.

4 svar på ”Nöjd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *