Kalas

V-rum26juliNr2

Hej på er 🙂

I eftermiddag har vi varit på kalas, Viggos farmor fyllde år i går.

Tanken var att jag skulle försöka vila lite efter att jag hade ammat en fjärde gång i morse/förmiddags. Men precis då ringde telefonen. Sambons pappa, fru och bror skulle åka hit till stan och tänkte passa på att svänga förbi med gersågen vi ska låna.

Sambon tyckte jag skulle vila ändå. Men det var ingen mening, skulle jag lyckas somna skulle jag bli väckt när dom kom. Lika bra att kliva upp 😉 Jag var trött i går, hade en riktig skitdag, humöret var inte på topp. Är trött i dag med, men humöret är i alla fall bättre. Det var kanonbra att dom kom hit, då slapp vi en extra tur i dag och hämta den.

När vi kom till kalaset hade sambons syster med familj åkt. Deras dotter på 9 månader var trött, dom åkte vid 14-tiden. Då har nästan precis våra dagar startat. Vi fick träffa sambons moster med man. Vi var inte där länge, men det var trevligt och Viggo fick fina presenter.

V-rum26juli

Bilder från i går. Resten av kvällen ska vi mysa i soffan så gott vi kan. Våran gokille är lite ledsen, tror han har ont i magen och är väldigt trött ♥

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *