Amningshjärna

Blomma25juliNr2

Hej på er 🙂

Det är en aning surrigt här hemma nu för tiden.

En kväll mejlade jag min syster. Skrev att sambon stod i duschen, vi försökte bli klara i tid den kvällen. Senare frågade jag honom: ”Har du duschat?”. Eller sambon kan ha varit i närheten av mig hela dagen och jag frågar om han har gjort en viss sak. Svaret blir: ”När skulle jag ha gjort det?” 😉 Jag är liksom inte helt med, som att det inte går att ta in.

Men det är inte bara jag som är yr i bollen. Tidigare i veckan var vi på väg att boka in ett besök här i dag. Dagen efter sa sambon att det var något annat den här lördagen, jag fyllde i: ”Din mamma fyller år”. Vi avbokade, för att få veta att mamman ska ha kalas i morgon. Men vännen skulle eventuellt få besök i dag ändå. Vi ses en annan dag.

Några ”bollar” jag slängt upp och inte sagt något mer om. Min mammas operation är flyttad, förmodligen till hösten, det ska tas fler prover. Hoppas allt går bra. Jag fick ett medskick, jag bör röntga min kroppspulsåder när jag är 55-60 år, bråck är ärftligt 🙁

Den dyra dammsugaren lämnade sambon tillbaka, det var 30 dagars öppet köp. Han lagade våran gamla och är nöjd med det. Han är bra händig min karl ♥

Köket kan han förmodligen fortsätta med, hans pappa har det verktyget han behöver. Så det ska vi svänga förbi och låna i morgon, när vi ska till grannstaden på mammans kalas. Men det blir nog en tur till Ikea för honom i alla fall. Våran byrå har gått sönder, den Viggo har sina kläder i. Jag vill ha ett klädskåp till honom och en ny byrå. Får se när det blir av.

I dag har vi varit ute en stund hela familjen, vi hann få en gnutta sol på oss 🙂

Blomma25juli

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.