8 veckor

Viggo24juli

Hej på er 🙂

Hur go får man vara, finaste killen blir 8 veckor i dag ♥

Det blir mycket ”bäbis” i min blogg nu för tiden. Men det är inte så konstigt, han är det bästa som någonsin har hänt mig 🙂 Dessutom hinner jag inte med varken inredning eller blommor på samma sätt som tidigare så klart. Men försöker ändå variera mina inlägg.

Vi båda är ganska pedant och kan tycka det är ”rörigt” om t.ex.. soffornas överdrag inte är tillrättade och det ligger något framme på bordet. Även om det bara är vi hemma.

Därför känns det extra viktigt för oss att få göra fint när vi ska få besök. Ännu en orsak till att jag ogillar oväntade besök. ”Pling plong” på dörren kan få mig att vilja vänta till dagen efter med att bestämma om jag ska öppna eller inte 😉 Kanske svårt för vissa att förstå.

Det är ingen som plingat på dörren, det är bara något jag har tänkt på. Sedan beror det på dagsformen hur vi mår, orken räcker inte alltid till även fast vi vill. Men nog om det.

I dag har jag fått en kort stunds sol på mig, mellan alla moln. Det gäller att (försöka) passa på. I kväll har vi tänkt börja städa. Får se hur långt vi hinner, så tar vi resten i morgon.

Viggo24juliNr2

Här sitter jag i min pyjamas och ser supersöt ut ♥

Önskar er en mysig fredag.

2 svar på ”8 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *