Eftertanke

Kök23juli

Hej på er 🙂

I dag är det ”alla väder på en och samma dag” igen 😉

Vi vaknade till åska, det har regnat, vi har sett solen en kort stund och ett tag blev det riktigt mörkt. Det spelar ingen större roll i dag, jag tog mig en långvila i förmiddags. Blev givetvis avbrott i vilan. Tänkte att jag struntade helt i klockan i dag, mer än vanligt alltså.

När jag kom ner satt Viggo i knät på pappa. När han såg mig, sken han upp som en sol i ett jättestort leende. Det värmer gott i mammahjärtat att han blir så glad av att se mig ♥

Jag gick tillbaka och läste grattishälsningar från när Viggo föddes, det tårades i ögonen. Så många fina ord och glädjen alla känner med oss. Jag får nästan nypa mig själv i armen att han är våran. Det är härligt med eftertanke, tacksamhet och att njuta lite extra av allt bra.

I går fick sambon äntligen två golvlister på plats i köket. Hans humör dalar en aning när han håller på. Han gillar inte att snickra sådant småpill 😉 Han kom fram till att han behöver ett annat verktyg för att kunna fortsätta. För det behöver han/vi åka till Jula, vilket inte finns där vi bor. Med andra ord det dröjer nog innan köket är helt färdigställt.

Kök23juliNr2

Dags för mat och kaffe här 🙂

Önskar er en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *