Stolta

Viggo22juli

Hej på er 🙂

I dag har världens finaste goding varit på BVC. Vi går med två veckors intervall nu.

Våran BVC sköterska har semester än och vi fick träffa en gullig kvinna. Vilka lovord vi fick om våran goa kille, gissa om vi blev extra stolta. Hon tyckte att han var så närvarande, fin, pratade, har kommit långt i utvecklingen, stadig nacke ja hela han är stabil och stadig ♥

Viggo väger nu 5 784 gram och är 57 cm lång.

Pappan pratade om det ett bra tag när vi kommit hem, hur stolt han är. Vi är stolta. Jag tyckte mig se att det tårades lite i ögonen 😉 Stunder på dagen jag tycker extra mycket om är när Viggo pratar med mig, när han ler sitt underbara charmiga leende och på kvällen när jag får lyfta upp en go sovande kille och bära honom till sin säng. Det är lycka!

I dag har jag tvättat upp en del kläder som Viggo har fått i storlek 62. Han drar storlek 56. Hemma är vi rätt bekväma och föredrar pyjamas som är som en hel body. Lämpligt när det blir så pass många blöjbyten om dagarna 😉 Det är något vi behöver köpa mer av.

Sambon har börjat snickra lite med golvlisterna. Roligt att det händer något med köket igen. Vi vill att det ska bli klart snart, men får anpassa oss efter hur dagarna ser ut.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Stolta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *