Rosor

Rosor21juli

Hej på er 🙂

I dag har regnet verkligen vräkt ner.

Vi kom ut och gick i går kväll, något längre än vi tidigare har gått. Det började med att Viggo grät, då får jag lust att vända och gå hem. Det var ingen kissblöja och han hade nyss ätit. Vi fortsatte gå och efter en stund slutade han gråta och blundade, otroligt skönt 🙂

Det är inte bara att vi tycker det är mycket som ska stämma, för att det ska bli trevligt med promenad. Jag har ganska ont i kroppen och det känns inte kul. När jag har gått ett tag lättar det lite, men det känns inte bra. Vet att jag måste ta tag i det snart, drar mig för det.

När vi kom hem provade vi att ställa vagnen på altanen. Jag tänkte att han skulle få sova vidare där. Men han vaknade direkt och vi gick in allihopa. Dagtid sover han ganska lätt, som power-naps. Om man bortser från timmarna på fm. då även jag passar på att vila.

I går duschade vi och borstade tänderna i tid, så vi skulle vara klara när Viggo hade somnat. Men då bestämde han sig för att vara vaken väldigt sent. Han vägrade sova fast vi gungade honom i babysittern. Vi satt i soffan och gäspade och längtade efter sängen 😉

Vi hoppas på bättre tur i kväll. Nu är det dags för en kopp kaffe.

Rosor21juliNr2

Vackra rosorna som jag fick av sambon i går ♥ Älskar rosa rosor 🙂

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *