Skallebank

Matsal20juli

Hej på er 🙂

Vilken rolig natt…

Det är superbra att ha en bäbis som sover många timmar på natten, när han väl sover ♥ Men hur vore det om mamman kunde sova samtidigt som bäbis?! Det tar i regel minst en timme för mig att somna. I går var det hopplöst fast jag var trött. Som grädde på moset hade jag rejäl huvudvärk och värk i ryggen. Klockan 1,30 var jag fortfarande vaken.

När Viggo ville äta hade jag knappt sovit och kände mig rätt färdig. Någonstans mitt i natten tog jag två alvedon, det lättade en aning men inte helt. I dag går vetesäcken varm fast jag blir alldeles svettig, vill inte ha en till sådan natt. Flera kvällar i rad har huvudvärken blivit värre sent på kvällen och riktigt illa när jag lagt mig. Räcker med att jag har svårt att sova.

När det pratas bäbis och sömn jämförs det ganska ofta. Jag lider verkligen med dom som har en bäbis som vaknar en gång i timmen. Men att jämföra hjälper inte mig eller gör mig mindre trött. Klart man kan prata om det, men varför ska det jämföras? Ursäkta att jag ändå är trött eller 😉 Det finns alltid dom som har det värre oavsett vad det gäller 🙂

Dagen i dag har lunkat på. Sambon har varit och köpt golvlister i dag, vore väldigt roligt om det hände något mer i köket 🙂 Men det blir när det passar honom och det finns tid.

Matsal20juliNr2

Sambon kom hem med fina rosor till mig, han tyckte jag behövde det i dag. Han är så gullig ♥ Bilder kommer i morgon. Nu är det dags för en välbehövlig kopp kaffe här 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Skallebank

    • Ja det har det varit länge. Men har inte velat gå i väg för snabbt efter förlossningen + att jag inte kan ligga på mage (ömma, stora, mjölkstinna bröst) Men får nog ta och ringa kiropraktikern snart och höra vad han tycker. Tack, det hoppas jag med. Hoppas ni mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *