Lugn dag

Viggo&Pappa18juli

Hej på er 🙂

Det är ofta vi säger, ”alla väder på en och samma dag”.

Jag hann få lite sol på mig, en kort stund och det var så skönt. Jag gick in igen för jag tyckte att det borde vara dags för Viggo att äta, precis då började han knorra och sambon pratade om att jag hade perfekt tajming ♥ Efter vi var klara började det regna ute jippii.

Lite tokiga detaljer som jag inte nämnde i går, för överlag gick ju allt faktiskt bra.

Långt innan bröllopet frågade jag sambon vad han skulle ha på sig. Han talade om och det lät bra. Jag ville se kläderna på, men han tyckte inte det var nödvändigt. Kvällen före provade han kläderna och kunde inte ha byxorna 😉 Så går det när man är ute i sista sekund. En kort stund blev jag besviken, men han var så klart jättefin i jeans och skjorta.

Gårdagens tok blev att han skulle ta reda på kattlådan, Zim hade gjort nr 2. Vet inte om karlar vilar ögonen, för han såg inte att det var bajs på golvet, klev i det och in på toa och gick på badrumsmattan, haha. När han skulle tvätta händerna tog han hudkräm inte tvål.

På bröllopsmiddagen skulle han ge mig vatten ur en glasflaska. Han öppnade den riktad mot mig och det var tryck i den?! Jag fick vatten i ansiktet, på bordet och på kläderna. Lagom kul när man har fixat till sig. Massa prickar på glasögonen. Tack för vattenfast mascara 🙂 Det var dags att äta så jag ville inte lämna bordet och gå och fixa brillorna.

♥ Bild på mina ”matchande” underbara grabbar i kyrkan ♥

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *