Bröllop

Brudbukett18juli

Hej på er 🙂

Då har vi varit på bröllop, min kusin var sååå fin ♥

Uppladdningen i går var inte vad vi hade önskat. Viggo har somnat i bra tid flera kvällar, men just i går var han otröstlig. Det slutade med att vi var ute och åkte bil mitt i natten. Han somnade till slut i bilen, men vaknade hemma när jag la honom i sin säng. Efter ett tag kom han till ro igen. Det blev väldigt sent och vi hann inte med alla förberedelser i går.

I morse kände vi båda att vi nästan hade kunnat stanna hemma. Men jag ville givetvis inte missa bröllopet för min gulliga kusin. Det flöt på bra här hemma och vi kom i väg till kyrkan i grannstaden i bra tid. Viggo skötte sig fint i kyrkan. Han gnällde till en kort sväng bara, det var kissblöja. Men vi kunde vänta tills ceremonin var klar, då fick han en torr blöja direkt.

Sedan åkte vi för att fira brudparet. Fick börja med att amma, satte mig i bilen. När det var dags för middag och alla hade tagit mat, då började Viggo gråta han var hungrig igen. Kusin hade tänkt på oss och placerat oss i ett mindre rum. Så jag skulle känna mig lugnare när jag skulle amma. Det var sambon, min farmor, kusin och hans flickvän.

När det var dags för kaffe och tårta kände jag mig rätt slut. När Viggo började gråta igen så bestämde vi oss för att åka hem, han var trött han med. Vi är väldigt nöjda med dagen, det gick över förväntan även om vi är trötta. Vi åkte vid 13-tiden och kom hem vid 19-tiden.

Mammas älskade hjärta ♥

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

2 svar på ”Bröllop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *