7 veckor

Viggo17juli

Hej på er 🙂

Sötaste i hela världen blir 7 veckor i dag ♥

Morgonen började med att sambon hade Viggo i knät i sängen, så att han fick sitta upp. Han ville inte sova. Då bajsade han och det kom på sambons kalsonger, ben, täcke och Viggo hade bajs till och med på örat 😉 Det blev ett morgonbad och att byta sängkläder.

Tanken var att Viggos mormor skulle hälsat på oss i dag, därför klev jag upp tidigare fast jag var väldigt trött. Men hon har tråkigt nog blivit förkyld så det blev inställt, det är även hennes operation på måndag. Vi hoppas att hon kryar på sig och att vi ses snart ändå.

Därför fortsatte vi att städa nedervåningen och jag tvättade.

Jag har plockat och fixat inför morgondagen. Tänka sig att min ”lilla” kusin ska gifta sig, i morgon blir hon fru. Min kusin har varit som en lillasyster för mig ♥ Jag hoppas det blir en fin dag för dom att minnas. Det kommer nästan en tår bara av att tänka på. Det pirrar inte i magen enbart för hennes skull, jag hoppas även det kommer gå bra för oss med Viggo 😉

Viggo17juliNr2

Hallååå där 🙂

Hoppas ni får en mysig fredag.

2 svar på ”7 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *