Ute på

Blomma16juli

Hej på er 🙂

Fullt upp i dag.

Jag ammade Viggo tidigt i morse och sedan en gång strax före 9, sedan somnade jag om. Tittade på klockan vid 11 och tänkte ”jag blundar en liiiten stund till”. För att sedan vakna vid 13,30, men hjälp inte i dag vi har massor att göra tänkte jag då. Sambon sa inget, han tyckte att jag skulle få sova ut, Viggo sov ju också 😉

På eftermiddagen åkte vi till min favorit blomsteraffär och köpte en blomma till min fina vän. Hon som var bästa kattvakten när vi var på BB. Vi hälsade på henne och familjen. Hon fick en blomma och en rosa flaska rosé bubbel som tack för att hon var kattvakt.

Viggo fick fina presenter av dom igen. Det låg nämligen en present hemma och väntade när vi kom hem från BB också ♥ Det gick bra att vara borta, blev nästan två timmar. Det var första gången dom träffade Viggo. Men på slutet var goa killen väldigt trött och gråtig.

Nu är det dags för super-sen-middag, kurrar i magen.

Hoppas ni har haft en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *