Mer sol tack

Matsal15juli

Hej på er 🙂

Jag hade hoppats på solväder i dag, så jag kunde sola en stund. Men det var inte mycket sol jag fick på mig. Däremot var hela familjen ute ett tag, det tycker jag är mysigt. Viggo älskar sin babysitter, så den satt han i och tittade på allt spännande runtomkring ♥

Ikoz jagade kusar. I går blev han bränd av en humla, ändå fortsatte han jaga dom. Zim åt gräs och lekte med ett grässtrå som sambon drog på gräset. Jag tycker det är skönt med luft och bara vara tillsammans. Sambon däremot blir rastlös och tänker på allt som behöver göras. Men inne går det bra för honom att bara vara, (framför TV/padda 😉 )

Efter mat i magen började han dammsuga av golven. Våra katter löser en del hår nu. Massor av tussar som dansar omkring på golven. Vi båda blir på mycket bättre humör när golven är rena, skönt att få bort ”bös”. Själv drog jag igång en maskin tvätt. När jag har druckit upp kaffet ska jag gå upp och moppa golven, sambon städade noga där.

Viggo har ju ändrat sovtider. Vi försöker att anpassa oss, men det tar tid att ändra om. I går åt han sista gången så tidigt som vid 20-tiden. Eftersom vi kom i säng 23,30 och det tar tid för mig att somna, var jag rätt trött när han ville äta ca 2,30. Men det är skönt att han kan sova många timmar i streck när han väl har somnat. Dagtid sover han inte mycket, även om det verkar blivit något mer senaste dagarna. Vi försöker hänga med 🙂

Blommor15juli

Fick nejlikor av sambon här om dagen ♥ I rätt rosa nyans 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *