Vackert

Ängel14juli

Hej på er 🙂

Så här fint har lilla ängeln ute just nu och tänk om pionerna kunde blomma längre ♥

I dag klev jag upp tidigare och är aningen trött. Vi har sagt att vi ska försöka lägga oss i bättre tid om inte Viggo vill amma kring 23-tiden som vi blivit vana vid. Han har somnat tidigare flera kvällar, men vi är uppe och liksom väntar. I dag ska vi försöka vara klara med dusch och tandborstning så vi kommer i säng före 00, det vore skönt.

Jag hade lust att åka förbi en vän och hälsa på, men dom hade andra planer. Men det var värt ett försök. Jag är väldigt mycket för att planera själv 😉 Så jag förstår verkligen om folk har annat för sig när man frågar samma dag. Vi styr upp något en annan dag i stället. Det vore skönt med ett miljöombyte om så bara för en stund, beroende på våran goding.

Sambon har varit och handlat mat och köpt en solhatt och en body till Viggo. Tanken var att Viggo skulle få ha något finare på lördag när vi ska på min kusins bröllop. Det fanns tydligen inget i hans storlek bara större. Bodyn var fin även om det var något festligare vi hade tänkt oss. Men han är finast i hela världen oavsett så det spelar ingen roll 🙂 ♥

Nu tänker jag gå ut och få lite luft, han var borta över 2 timmar och mitt huvud bankar.

Blommor14juli

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *