Återbesök

Hej på er 🙂

I dag fick vi oväntat besök, det ringde på dörren och där stod min pappa och hans fru.

Det var roligt att se dom den korta stund som blev. Jag hade nämligen tid hos BM för återbesök. Men dom hade inte åkt hit enbart för våran skull, dom hade ärende till El giganten också. Hoppas det blir en planerad träff inom en snar framtid, så vi hinner fika och prata längre än 5-10 minuter 😉 Det var första gången Viggo fick träffa sin morfar.

Jag hann i alla fall duscha av mig och amma Viggo, sedan var det dags för oss att åka. Jag gick igenom ”besiktningen”, skönt att veta. Jag hade varit lite orolig för att jag skulle ha någon infektion, men det såg bra ut. Svårt att veta hur det ska kännas liksom.

När vi kom hem var vi båda vrålhungriga, tänk det blir ofta så nu för tiden 🙂 Vi har ätit rester, grillat. Det satt riktigt fint med en kopp kaffe. Jag har startat en tvättmaskin och ska gå ut och vattna mina pelargoner senare. Drömmer om att få ha lika fint som tidigare år på altanen, men jag har inte hunnit/orkat/prioriterat att driva upp egna mårbackor i år ♥

Det är som alla säger och som vi väntat oss, en stor omställning. Jag tycker ändå att vi kommit in oss rätt bra. Så länge vi är hemma våran lilla familj känns det bra. Då kan vi ta det precis som det kommer och ligga i sängen klockan 16 om det behövs vila.

Nu ska jag dricka upp kaffet 🙂 Önskar er en fortsatt bra kväll.

Bilder i repris.

4 svar på ”Återbesök

    • Absolut Sofia! Vi njuter när Viggo är nöjd och glad 🙂 Just nu har han nog ont i magen, massor av gråt. Sambon är uppe och testar hjälpa honom med ”pysventilen”. Skär i hjärtat denna gråt <3 Vi båda önskar att han kunde vara hemma längre. Ja det var verkligen skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *