Vilodag

Blomma12juli

Hej på er 🙂

I dag vågar jag inte tala om när jag klev upp 😉

Har sovit dåligt i några nätter och förmiddagsvilan har fått stryka på foten en aning. Detta var precis vad jag behövde. Sambon var också trött och kom upp och kröp ner i sängen han med. Jag hade Viggo sovandes på mitt bröst i någon timme, så mysigt ♥

Det blev frukost-lunch-middag i ett, så kan det bli.

Vi har druckit kaffe och jag känner mig ganska pigg. Dagen blev kort, men kvällen är desto längre. Det vore skönt att få göra kväll kring 22-23 i stället för efter 00. Det är som att John Blund redan har passerat mig när det är dags för oss att sova. Det är bara att gilla läget. Vi har en son som sover i flera timmar i streck när han väl sover, det är uppskattat.

Får se vad det blir av kvällen, vi tar det som det kommer.

Glömde att skriva att maten i går var fantastiskt god 🙂 Kan verkligen rekommendera crashed potatoes till grillat, supergott!

Blomma12juliNr2

Den här sommaren får ogräset växa fritt. Tur det finns fint ogräs också 😉 Vi är glada att/när vi hinner få gräsmattan klippt. Skönt att vi inte har så stor tomt i alla fall.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *