6 veckor

Viggo10juli

Hej på er 🙂

I dag är världens finaste badpojke 6 veckor ♥ Tiden går ♥

Jag sov dåligt i natt och har varit trött hela dagen. Men vi bestämde ändå för att åka till min farmor. Hon ville så gärna träffa Viggo och vi ville träffa henne 🙂 Det var trevligt och massor av gott fika som vanligt. Viggo gillar att åka bil och somnade både dit och hem.

Väl hemma var vi båda hungriga och klockan var sent. Det blev maxmat fast jag inte alls kände för det, sambon bestämde 😉 Men efter att ha ätit är vi överens om att det kommer dröja tills nästa gång. Med andra ord, ingen av oss tyckte det smakade speciellt bra.

Resten av kvällen blir lugn, så lugn Viggo tillåter. Han är trött men har ingen lust att sova. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu om jag fick. Men det blir väl kring 00 som vanligt.

Önskar er en fortsatt mysig fredag.

2 svar på ”6 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *