Pion i regnet

Pion9juli

Hej på er 🙂

Hur mycket kan det regna egentligen…

Enligt prognosen ska det fortsätta i flera dagar, känns uppiggande. Även om vi inte har varit jättebra på att vara ute så vill vi ha möjligheten i alla fall. En stund nu och då gör mycket. Men det är som jag sagt förut, vädret är inget vi kan påverka men ändå känns det surt 😉

Viggo har tagit sig några tupplurar i dag, på tider han inte brukar sova. Han har förvånat oss båda. Än så länge känns han lite lugnare i dag, vågar jag skriva så(?!) Hoppas det håller i sig. Vi myser och gör det bästa av vädret. Pysslar på och får en del gjort inne.

Eftersom det blev spill på min dyna i soffan har jag passat på att tvätta hela klädseln till tresittsen. Tvättade till dynorna i går och själva soffan i dag. Körde med vanligt sköljmedel på stora klädseln, åh vad gott det doftar 🙂 Annars kör jag med sensitive för Viggos skull. Vi har ju ändå ett överkast över soffan, som givetvis också blev dränkt i näringsdryck i går.

Farmor ringde i dag, inte ofta hon lyfter luren. Hon tyckte det var synd att vi tänkte komma i går precis när hon skulle bort. Hon ville att vi skulle göra om det och hälsa på snart. Hon har inte träffat goa Viggo än. Jag sa att om det passar så kanske i morgon, vi får se ♥

Nu är det dags för en kopp kaffe och öppna ett H&M paket 🙂

Blommor9juli

Gråa himlen som skymtar runt hörnet på vårt hus.

Trevlig kväll.

6 svar på ”Pion i regnet

 1. Paket till Viggo eller 🙂 Brukar vara roligare att shoppa barnkläder:) Hoppas ni tar er iväg till din farmor imorgon och fikar lite gott. Ja vi får hoppas på bättre väder snart. Synd om dem som har slut på semester snart!

  • Inte den här gången 😉 Jag kan inte ha mina skor!! Mina fötter har inte blivit som dom ska än. Sörjer verkligen om jag inte kommer kunna ha mina gamla skor, har ju en hel del par. Sedan ska vi på bröllop och jag kommer inte i några kläder. Har inte hunnit öppna paketet än, får se vad jag kan ha när dagen kommer. Det blir en tur till farmor snart. Ja bättre väder annars deppar jag ihop. Verkligen synd om dom!

    • Tack! Är många par skor som går åt skogen för mig annars. Känner mig väldigt nervös inför att gå på bröllop den 18 juli med lilla Viggo. Och absolut inte bekväm i kroppen (än) heller. Men jag hoppas allt går bra, att vi har en nöjd kille då.

     • Tack! 🙂 Det hoppas vi med. Pirrigt att amma bland mycket folk, han är ju ofta som en hal ål vid bröstet. Men jag får ta det som det kommer och hoppas på det bästa. Vi stannar nog inte så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *