Doft av såpa

Matsal8juli

Hej på er 🙂

I dag är det en ny bättre dag.

Vi båda kände för att åka och hälsa på min farmor. Men hon hade besök och senare skulle hon i väg på teaterföreställning med min kusin. Det är härligt att höra att 90-åringen har fullt upp 🙂 Det blir fler dagar. Vi känner att vi gärna vill åka till henne som den första vi hälsar på med Viggo. Vi har inte tagit oss i väg till någon än. Vi tar allt i våran egen takt ♥

Jag kan inte riktigt se njutningen (än) i att åka bort. Med tanke på att jag ammar ofta och Viggo blir kinkig när han har ont i magen, är hungrig, har kissblöja och är trött. Nästan hela tiden med andra ord 🙂 Det är några timmar på dagen han är nöjd. Oftast är han mer missnöjd på em/kvällen. Det är skönast att vara hemma. Vi hinner hitta på saker framöver.

I stället hände en liten olycka här. Jag satt i soffan och skulle dricka näringsdryck. Ett fullt glas som jag tog emot mig. Då lossnade BOTTEN på glaset?! Hela jag full i dryck, soffan och mattan. Jag fick ta en dusch och sambon rev ur soffan och skurade mattan. Hoppas fläckarna går bort. Jag hade som vanligt liiite tvätt, det var verkligen tur att jag fick mer 😉

Men det kunde ha varit värre så klart, det var i alla fall inte ett glas med rödvin. I går dammsög sambon hela huset och jag moppade golven på övervåningen. Blev sent så vi fortsätter i dag. Känns skönt att äntligen ha nymoppade golv som doftar gott av såpa.

Matsal8juliNr2

Hoppas ni har en skön kväll i regnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *