Ingen bra dag

Hej på er 🙂

I dag var det dags för BVC besök igen.

Viggo väger 5 410 gram och är 55,5 cm lång. Våran BVC sköterska har semester så vi fick träffa en annan. Besöket gick fortare än vi är vana vid. I dag tajmade det så att Viggo blev hungrig när vi var där, jag ammade honom utan att tveka. Då knackade det på dörren och någon bara öppnade, där satt jag med ett bart bröst 😉 Hon stängde lika fort igen.

Känner mig ledsen och ”off”. Har mått illa och känner mig ur form. I dag är det 1 år sedan min bästa vän och goaste katten i världen somnade in. Jag saknar min Aramis otroligt mycket. Det finns ingen som kan ta hans plats ♥ Sambon och jag pratade, det känns som 100 år sedan vi hade 4 katter. När vi flyttade i hop hade vi 2 var. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker att vi har haft rejält med otur. Men det har vänt nu, så är det bara.

Vändningen är så klart att vi äntligen fick Viggo, vi är så tacksamma för våran älskade son. Att goa Ikoz flyttade till oss i rätt tid, två veckor före Aramis lämnade oss och att vi har härliga Zim. Jag hoppas våran lilla familj får vara friska och må bra, att framtiden är ljus 🙂

Men just i dag är jag ledsen och så får det vara.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *