Styrelsemöte

Viggo6juli

Hej på er 🙂

I dag var det nästan skönt med regn och 16 grader.

Luften inne känns betydligt drägligare med svalare grader. Men jag skulle gärna vilja att det fortsatte att vara varmt. Det behöver inte vara 30 grader, det slipper vi gärna för Viggos skull. Stämmer väderprognosen ska det vara ca 9 grader på fredag, det känns inte ok.

Det ser ut att bli regn hela veckan. Vi vill gärna komma i gång med promenader, då helst utan regn. Vore verkligen skönt om vi kunde försöka vara ute mer. Att ta med Viggo i babysittern på altanen verkar fungera ok, när han inte är på värsta humöret vill säga. Jag vet att vi inte kan styra över vädret, men jag påverkas ganska mycket av det ändå 😉

I kväll ska jag på mitt första styrelsemöte (föreningen där vi bor) sedan Viggo föddes. Jag är pirrig i magen, även fast det stod i kallelsen att det var ett ”snabbmöte”. Hoppas det går fort. Kommer sakna min gokille. Sambon och Viggo får komma efter mig om det behövs. Jag har pumpat ur en skvätt i morse i fall att, vi har aldrig provat ge honom ur flaska än.

Bilden på Viggo och Ikoz är hur det ser ut när vi äter frukost 🙂 Alla vill vara med.

Viggo6juliNr2

Världens underbaraste kille ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Styrelsemöte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *