Energipåfyllning

Pion5juli

Hej på er 🙂

Vilken härlig kväll vi hade i går.

Efter en god tacomiddag och ett glas rosé blev det kaffe på altanen. Faktiskt första kaffet vi druckit ute i år. Viggo satt i babysittern och givetvis gungade jag honom med foten för att han skulle vara nöjd. Han blundade lite skönt ♥ Men sova det väntade han med till senare.

Zim och Ikoz var ute med oss dom med. Hela lilla familjen, så mysigt. Ikoz fick vara lös för första gången, han jagade kusar vilket han är riktigt bra på. Något vi verkligen uppskattar inomhus, speciellt jag 😉 Han är inte så tuff, än så länge håller han sig mest på altanen.

Även fast jag älskar sol och värme håller jag med min sambo. Nu när vi har en liten så är det att föredra något svalare grader. Nu gick det bra i går, det var värre dagen innan. Men jag hoppas ändå det kan få vara soligt och fint. Tittade på vädret framåt, det såg inte kul ut.

I dag är en sådan dag då jag småpysslar här hemma när det finns en lucka. Vi har massor vi behöver göra. Men vi kom fram till att vi får städa rejält när det har blivit svalare ute.

Pion5juliNr2

Den första ljusrosa pionen har slagit ut, jag tycker dom är så fina 🙂

Fortsatt skön söndag till er.

4 svar på ”Energipåfyllning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *