Varmt

Humla4juli

Hej på er 🙂

Det blev en tuff kväll i går ♥

Vi hade det väldigt varmt inne. Jag tog med mig Viggo ut på altanen i babysittern, i den trivs han bra. Jag vaggade honom tills han somnade. Luften ute var så pass mycket skönare än inne så vi hämtade vagnen. ”Alla” barn sover ju ute och tycker om det 😉

Men så fort jag skulle flytta över honom till vagnen vaknade han och var inte alls nöjd. Tillbaka till ruta 1. Han var både hungrig och rejält övertrött. Jag försökte amma, men han bara snodde runt bröstet och blev frustrerad och grät. Svettigt var det minst sagt.

Sambon kom fram till att han knappt hade sovit på 7,5 timme, förutom att blunda någon stund. Inte konstigt att han knappt tål sig själv, som farmor brukar säga. Det är inte ofta min sambo blir tagen och nära tårar, men i går var ett sådant tillfälle. Vi vill att våran goa kille ska må bra och vara glad. Det blev sent för oss i går, men Viggo somnade till slut.

Tur att vi fick våran AC lagom till denna värme. Men den kyler inte ner hela huset, vi köpte den för att få det svalt i sovrummet. Det är skönt när vi lägger oss, men blir varmt fort igen. Den väger 35 kg så det är inget vi flyttar runt mer än på övervåningen.

Dagen i dag har bara sprungit i väg, men så började den senare än vanligt också. Snart är det dags för tacos 🙂 Vi hoppas och tror att denna kväll blir bättre, fast det är varmt.

Hoppas ni får en härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *