Hemmafixare

Sambon2juli

Hej på er 🙂

Fint vi har haft det här hemma i dag va?

Så är det att leva med en hemmafixare. Han är duktig min sambo, nu har han fått för sig att han ska försöka laga våran ”braiga” dammsugare. Han är absolut inte imponerad av den vi köpte för 2 500 kronor. Det den gör är att den låter illa och skrämmer katterna 😉

I dag har det varit riktigt varmt. Jag har äntligen fått ligga i solstolen medan Viggo sov och sambon rev isär dammsugaren. Orkade inte vara ute speciellt länge, men är glad för den stund som blev. Jag hoppas på att få mer sol på näsan i morgon, det gör så mycket.

I går fick vi en efterlängtad leverans, våran AC. Den beställde vi i mitten av juni, den kom väldigt lägligt nu när värmen är här. Det var otroligt skönt att lägga sig i ett svalt sovrum.

Nu blir det kaffe, sedan ska jag gå ut och vattna pelargonerna jag planterade.

Hoppas ni har det gott i värmen.

2 svar på ”Hemmafixare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *