Välkommen juli

Kök1juli

Hej på er 🙂

Redan juli, nu kommer sommaren hoppas jag.

Känns som maj och juni inte har levererat och när det har varit någorlunda fint väder har jag oftast inte tagit mig ut. Jag hoppas det blir ändring på både väder och att vi kommer ut mer. Det låter kanske konstigt för vissa, men det är inte så lätt eller roligt att gå ut med en skrikande bäbis. Som jag har nämnt förut, allt ska stämma för att han ska vara nöjd 😉

I dag har vi haft en blandad dag. Vid 14,30 skulle min sambo dammsuga. Efter en stund undrade jag vad sjutton det var som luktade. Påsen till dammsugaren var full fick jag till svar. En stund senare stank det ännu mer och lät konstigt. Då brann dammsugaren.

Men perfekt tajming, vid 16-tiden skulle vi få besök. Golven var inte direkt rena heller, vi har ändå två katter. Han åkte i väg i uppdrag att köpa en ny dammsugare. Kom hem 15,30 och jag kände mig något stressad. Jag hade inte ens borstat tänderna, rutiner vad är det.

Han drog igång den nya dammsugaren som för övrigt kostade 2 500 kronor och blev skit sur. Den var inte till belåtenhet med andra ord. Så nu har vi sorg, våran som var så bra. Besöket var (tack och lov) försenat och kom närmare 17-tiden. Just i dag gjorde det verkligen ingenting 😉 Mitt i allt var inte Viggo på skit bra humör heller, jag hann inte äta.

Blev lunch-middag 19,30. I dag hoppade vi över d-dropparna för att testa. Har en lugnare och nöjdare son (vågar jag skriva så?!) Kan inte dra några slutsatser än. Det kan ju vara att mamman har levt på luft och kärlek också. Men vi ska köpa andra d-droppar och testa.

Det var trevlig med besök mitt i allt kaos. Det var två av mina kusiner och faster som hälsade på. Viggo fick fina kläder och en nalle. Så roligt, nu har vi en del kläder i storlek 62.

Kök1juliNr2

Mera kök. Hinner inte med att fota på samma sätt och att passa en tid för ett blogginlägg är bara att glömma 😉 Det blir som det blir med en liten bäbis ♥

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Välkommen juli

    • Ja det är jobbigt när det blir så här 🙁 Tack det hoppas vi med. Jag åt frukost kring 13,30. Försöker sova på fm. och sedan ville Viggo ha mat först. Tiden bara rinner i väg. Men tycker jag får i mig mat ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *