BVC, stan och promenad

Kök30juni

Hej på er 🙂

I dag var det dags för BVC igen vid 12,30.

Det är ”tidigt” för mig eftersom jag försöker vila på fm. Jag är ganska trött nu. Viggo väger 5192 gram och är 54,4 cm lång. Hon måste ha mätt fel på längden förra gången 😉 Efter besöket gick vi över till barnmorskorna och jag passade på att boka en tid för efterkontroll.

Vi åkte hem och åt mat och fixade lite. För att sedan åka ner på stan för första gången sedan han föddes. Det började med att han storgrät för att han hade kissat. Det är absolut noll tolerans med kissblöja. Vi fick byta blöja i vagnen, det gick ju det med. Jag kommer väl att vänja mig så småningom vid att stå ut med gråt i offentliga miljöer(?) Men än så länge tycker jag att det är aningen jobbigt. Med en torr blöja och nappen, då somnade han ♥

Uträttade bara det ärendet jag åkte ner för. Får känna mig nöjd för att vara första gången vi tog oss ner på stan och att vi även har varit på BVC besök. När vi ändå var i gång i dag så blev det en vagnpromenad också 🙂 Skönt att komma ut, men det gör väldigt ont i min kropp. Måste se ut som en gammal kärring när jag går. Känns som man vridit höftpartiet snett på mig och ischias ger sig inte. Hoppas det kan släppa av sig själv snart.

Känner mig nöjd med dagen, den har varit produktiv. Det var skönt att komma ut efter att ha varit inne i flera dagar med en kinkig Viggo, medans sambon har skruvat med bilen.

Kök30juniNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”BVC, stan och promenad

  1. Låter precis som min höft och bäcken som lever sina egna snedvridna liv. Attans så ont och jobbigt det känns, förstår vad du får stå ut med.
    Goa Viggo, så fin han är

    • Det är jätte jobbigt, kan knappt gå men vill ju. Hoppas det ska gå över av sig själv, men slutar väl med att jag måste söka hjälp. Ja fy har du det så här lider jag med dig också. Viggo är väldigt go, men allt ska vara på ett visst vis annars blir han kinkig 🙂 Lite svårt att göra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *