Besiktigad bil

Viggo29juni

Hej på er 🙂

Tjohoo bilen gick igenom besiktningen.

Sambon har lagt ner ca 20 timmar på den. Det känns verkligen skönt att den gick igenom, hade nog blivit smått galen annars. Han är duktig på att fixa. Det har varit ganska tuffa dagar för mig, Viggo har varit väldigt kinkig. Han har inte velat sova speciellt mycket heller.

Jag fick en liten lucka i går, då passade jag på att hänga en maskin tvätt 😉 Ut för att få friskluft kunde jag glömma. Tror att allt är en kombination av ont i magen och övertrötthet. När jag ska amma honom och han är på det humöret, snor han runt bröstet och gråter till i bland. Det är aningen svårt att styra honom rätt och få honom nöjd. Mitt goa hjärta ♥

I dag känns det lyx att ha sambon inne med oss. Han åkte i väg en sväng i morse för att besiktiga bilen. Efter det fick jag sova lite, jag klev upp vid 14-tiden. Det var välbehövligt efter dessa dagar. Har även fått luft en stund i dag, kors i taket. Jag gick ut och planterade några av pelargonerna. Zim som också har längtat ut, fick vara ute med mig ett tag 🙂

Bild på världens goaste finaste Viggo. Han sover så fridfullt och tryggt när han väl sover.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

3 svar på ”Besiktigad bil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *