Syrenträdet

Syrenträd28juni

Hej på er 🙂

I dag tänker jag inte planera någonting alls, det är ingen mening 😉

Var ut en kort sväng och fotade vårat vackra syrenträd. Ljuvliga dofter, åh jag vill vara ute. Riktigt varmt var det också. Får se när jag kan vara ute någon längre stund. Har lite svårt att få till det med Viggo. Kanske ”babyvakten” får rycka in i dag så jag får luft en sväng.

Sambon höll på med bilen i närmare 6 timmar i går. Jag skulle inte ha skrivit att Viggo var lugn och glad dagtid, i går var han kinkig även på dagen. Därav stannade min sambo inne längre än tänkt. Han kom ut ca 17,30 och kom in och var duschad 23,30. Med andra ord, mina nya pelargoner dör väl snart där ute. Nej då, dom ska få vatten i dag i alla fall 😉

Jag hann vattna mina älskade mårbackor inne i går så dom har fått näring, alla utom dom två som står i vardagsrummet. Ska ordna det efter jag har skrivit klart (tror jag). Sambon måste skruva med bilen i dag med, jag hoppas verkligen det blir färre timmar. Han är jätteduktig att fixa, tro inget annat. Men det har tagit betydligt längre tid än jag/vi hade trott.

Har som jag skrev rätt mycket tvätt nu och jag tvättade två maskiner i går. Varav en var kläder som jag redan har tvättat en gång! Men jag fick tvätta om allt för att min underbara sambo hade ”fipplat” på tvättmaskinen så allt tvättmedel var kvar i tvättmedelsfacket.

Jag frågade honom när jag körde den maskinen ”Det ser INTE ut som vanligt”. Men jo det gjorde det visst. Jag hade ju så lite tvätt så det gör väl inget att tvätta om en stor maskin. Har man inte att göra, ser man till att man får det, eller så fixar någon annan det åt en 🙂

Syrenträd28juniNr2

Hoppas ni har en härlig söndag 🙂

2 svar på ”Syrenträdet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *