Kaffe

V-rum27juni

Hej på er 🙂

I dag hoppas jag på att hinna pyssla och fixa lite här hemma. Jag är nöjd med det lilla ♥

Att sambon inte bara skruvar bil 😉 Vet att han måste ut i dag också. Viggo var inte på bra humör i går kväll. Hoppas han är gladare i dag, allt blir så mycket lättare då. Han kan vara så trött men det är som att han absolut inte vill sova, han kanske missar något 😉

Jag behöver verkligen tvätta så jag kommer i kapp igen. Sedan skulle jag gärna ta hand om mina nya pelargoner, bara jag får komma ut så går det relativt snabbt. Så ska mina underbara mårbackor få lite helgkärlek, dom brukar få vatten med näring på helgerna.

Tur det finns kaffe, just nu sitter vi med en varsin kopp i soffan. Viggo har precis somnat. Dagtid går det gå betydligt bättre att sova, då sover han så fridfullt och fint ♥

V-rum27juniNr2

Hoppas ni får en härlig lördag.

2 svar på ”Kaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *