4 veckor

Hej på er 🙂

I dag blir våran goding 4 veckor ♥ Pappan försöker redan lära honom att gå 😉 Skämt åsido, Viggo gillar att stå upp och har tagit något kliv på pappans mage, han är stark.

I går kväll städade sambon på altanen för andra gången i år. Men det blev en massa gräs på golvet när han gick runt. Vi ska sopa av och fixa lite till så blir det bra. Han fick bort allt pollen för en stund i alla fall och möblerna är avsköljda. Ska bara torkas av med trasa.

Nu hoppas vi på fint väder så vi kan sitta ute. Jag har mitt roliga kvar, att pyssla och göra fint. Jag ska försöka ta tag i pelargonerna jag köpte snart och plantera dom. Penséerna på framsidan har börjat se ganska trötta ut, det blir fint igen när jag har fått byta ut dom.

I dag fick vi spontanbesök av Viggos farmor med sambo. Dom ringde då dom var här i stan på verkstaden och fixade med bilen. Det var roligt att träffas en stund.

Viggos mormor har också varit här. Vi åt paj och sallad, drack kaffe och pratade. Det blev några timmar, så nu är den här mamman väldigt trött. Viggo har varit kinkig och har helst velat ligga på mitt bröst och sovit. Så fort jag lagt i från mig honom har han vaknat och gråtit. Han var aningen svår att amma, som en sprattlande ål men han var nog väldigt trött.

Sambon har varit ute flera timmar i em/kväll igen och fixar med bilen. Hoppas han kommer in till oss snart. Jag är ganska trött nu och skallen bankar, men Viggo verkar somna till 🙂

Hoppas ni har haft en bra kväll.

4 svar på ”4 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *