Gudmor

Viggo24juni

Hej på er 🙂

I dag har Viggos gudmor varit på besök. Han fick fina presenter ♥

Det var trevligt och skönt att få prata med en vän om förlossningen och allt som har hänt den senaste tiden. Viggo skötte sig exemplariskt, han är i regel som ett ljus dagtid. Jag fick amma honom en gång och byta blöja två gånger medans hon var här. Sambon var ute och skruvade med bilen, det är han fortfarande. Jag hoppas och tror han får ordning på den.

I går kväll blev det knas för mamman med rutinerna 😉 Viggo åt ca 21,30. Han brukar äta kring 00-tiden som sista mål, men det blev inte så. Det är som det fattas mig något och jag kan inte sova på samma vis. Han sov många timmar och ville ha mat tidigt i morse.

Jag skulle ha kunnat vara utvilad, men det var jag inte. När jag precis lyckats somna om ringde hemtelefonen och sambon svarade. Det var Viggos morfar som ville hälsa på honom/oss i dag, men vi hade redan andra planer. Synd, jag hade gärna träffat dom.

Även om det fungerar att vara spontan i bland, är vi ändå mest för att planera 😉 Det känns smidigast så. Dessutom börjar mina dagar kring lunchtid nu för tiden. Alla pratar om att man ska sova när bäbisen sover, jag sover på fm. efter han ätit en – två gånger.

Efter besöket har jag äntligen fått i mig mat. Det blev lunch-middag kring 19-tiden. Efter det vaknade Viggo och ville ha mat, ammade, bytte blöja och fortsatte amma lite till. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe, så jag inte somnar sittandes. Får se när min sambo kommer in.

Viggo24juniNr2

Ikoz ”höll en tass” på Viggo när han sov ♥

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

6 svar på ”Gudmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *