Stark kille

Pelargoner23juni

Hej på er 🙂

I dag har våran goding varit till läkaren ♥

Allt såg bra ut. Viggo väger nu 4 888 gram och är 54,6 cm lång. Han har ökat 400 gram och växt 2,3 cm på en vecka. Han följer sin egen kurva. BVC sköterskan var också med och frågade vad jag har i mjölken 😉 Hon sa ju till sambon förra veckan när dom åkte utan mig (när jag var sjuk.) ”Mamma har grädde i mjölken”. Han är stark våran kille.

I rummet på BVC var det varmt som i en bastu. Givetvis hade jag klätt på mig för mycket och höll på att flyta bort. Tydligen hade jag suttit i någon färg där inne också och var grön i baken på kjolen och tightsen. Men jag hade bestämt mig innan att jag ville på min favorit blomsteraffär och så blev det 🙂 Svettig och dan, in och köpte 6 vanliga rosa pelargoner.

Jag hade bara ätit frukost och klockan var ca 16,30. Det kurrade i magen så jag orkade inte gå runt och titta. Dessutom var detta första butiken jag besöker efter förlossningen. Jag har bara varit hemma och på BVC två gånger nu. Känner mig nästan lite folkskygg 😉 Är nöjd över att vi kom i väg, får se när jag får tid att plantera och göra fint ute.

Nu har jag ätit fantastiskt god mat, han är duktig min sambo. Lax med mögelost, grädde och potatis. Som jag längtat efter denna maträtt. Dags för en kopp kaffe och njuta vidare.

Pelargoner23juniNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Stark kille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *